Csoportjaink

Házi csoportok

Hisszük azt, hogy a lelki növekedés a legjobban közösségben történik meg. Egyedül hamar elfáradunk és eltávolodunk Istentől. Szükségünk van másokra, akik bátorítanak bennünket. Hisszük továbbá azt, hogy a közösséggé formálódásra a házi csoportok adnak leginkább lehetőséget. Házi csoportjainkban 6-12 ember jön össze egy-egy nappaliban vagy asztal körül, hogy együtt tanulmányozzák Isten Igéjét, megosszák egymással kérdéseiket, gondolataikat és terheiket, és együtt imádkozzanak egymásért. Ilyenkor barátságok születnek és szilárdulnak meg, és átélhetjük a közösség erejét.

Házi csoportjaink különböző helyszíneken és időpontokban jönnek össze. Ezek a helyszínek és időpontok gyakran változnak. Tehát ha csatlakozni szeretnél egy ilyen csoporthoz, kérünk vedd fel a kapcsolatot lelkipásztorunkkal. Szívesen fog tájékoztatni az aktuális lehetőségekről.

Szeretetszolgálat

Szeretetszolgálatunk az Ige szellemében feladatának tartja a rászorulók megsegítését. Különféle módon szolgálunk a városban és a környező településeken élő embereknek. Ruha- és ételosztásokkal, karácsonyi cipősdoboz akciónkkal a legrászorultabbaknak igyekszünk segíteni, akik az ajándékok mellett bátorító szavakat és az Úrtól jövő bíztatást is kaphatnak. Adományboltjainkban fogadjuk és a szükségben lévőknek szétosztjuk a legkülönfélébb használati tárgyakat, főként ruházatot. Támogatjuk a szegény gyermekek iskolakezdését, és gyakran látogatjuk az iskolákat, óvodákat bibliai témájú bábelőadásokkal.

Gyermekszolgálat

Ifjúsági csoportok

Csoportjaink összejöveteleinek időpontjait / helyszíneit a Kapcsolat menüpontban találod.